Messenger Chatbot

EZWA Consultancy specialiseert zich in Facebook ads en digital marketing op gebied van Lead generation

Messenger Chatbot

Facebook messenger chatbot marketing. De chatbot is de toekomst van marketing. Wees online een leidend bedrijf. Bespaar tijd en geld door het gebruiken van een facebook chatbot. De ratio’s bij het gebruik van een facebook chatbot service laten een aanmerkelijk hogere open en antwoord ratio zien in vergelijking tot bijvoorbeeld email marketing. We kunnen een volledig automatische chatbot maken voor uw facebook pagina en of facebook advertenties. Het is ook mogelijk de chatbot zelf op te zetten met onze hulp om het proces te stroomlijnen. Uw facebook chatbot gaat de interactie met uw klanten aan en helpt hen door de salesfunnel zonder dat ze voelen dat ze met een robot praten. Het zal natuurlijk aanvoelen als communicatie met u.

Een goede opvolging van uw klanten is erg belangrijk. Met een chatbot kunt u per klantengroep uw klanten samen of apart opvolgen voor de upsell die het beste past.

Als u een nieuw product, service of promotie hebt kunnen wij dit naar al uw abonnees sturen om deze op de hoogte te brengen.

De bot heeft duizenden toepassingen om perfect aan uw behoefte te voldoen.

Prijzen:

 

Neem contact met ons op voor de prijs die past bij de behoefte van uw robot

"The sky is not the limit, it's only the beginning"

Contact:

3 + 2 =