Web-Upgrade

EZWA Consultancy Specialiseert zich in Website Upgrades en Digital marketing op gebied van  Lead generation.

Website Upgrades:

Wij zien het vaak gebeuren dat zzp’ers en andere kleine ondernemers jaren geleden hun website hebben laten maken en deze niet meer aansluit op de huidige staat van technologie. Denk hierbij aan het aanpassen van jouw website op smartphones en tablet’s ten opzichte van een laptop of pc. Het komt er vaak niet van om hier iets aan te veranderen omdat het zo duur lijkt. Gelukkig bieden wij een oplossing met onze website upgrade service waarbij wij uw website een facelift geven en de website er voorlopig weer professioneel uit ziet. Een website is tegenwoordig nog belangrijker dan zelfs 3 jaar geleden. Steeds meer potentiële nieuwe klanten zoeken naar de dienst die jij hebt via internet en sociale media. Als je website er dan uitziet alsof het uit het stenen tijdperk komt loop je een deel van deze nieuwe klanten mis. Wij gaan dit voor je oplossen.

Hoe gaan wij te werk:

Stap 1 

Wij beginnen met het maken van een moderne kopie van jouw huidige website. Hierbij gebruiken wij stock foto’s waar nodig en mocht je nieuwe teksten of foto’s hebben die je wilt hebben toegevoegd voegen wij deze toe. Ten tweede maken mij je website sneller en aanpasbaar op alle mobiele apparaten.

Stap 2

Binnen 7 werk dagen ontvang je de eerste volledige gesloten versie van je website waarbij je bepaalde gewenste aanpassingen kunt doorgeven. In de volgende dagen passen wij dit voor je aan en is de website klaar om geleverd te worden en binnen 14 werkdagen online.

Stap 3 

Tekst matige veranderingen kunnen vervolgens met je eigen account eenvoudig worden aangepast zonder extra kosten. Mocht het zo zijn dat je dit door ons wilt laten doen zitten hier onze uurtarieven aan verbonden.

Tarieven

Vragen? Neem contact met ons op:

7 + 14 =